Hvad er godt hundefoder?

Er du i tvivl om, hvorvidt du giver din hund det rette foder? Som hundeejer kan det være svært at afgøre om ens hund får alt, hvad den har behov for gennem sit foder. At den ikke er for tyk eller for tynd betyder nemlig ikke nødvendigvis, at den er sund indvendigt. Vil du vide hvad godt hundefoder er, så læs med her, hvor vi hos Nature Care Trade kommer med vores bedste anbefalinger.

Naturligt hundefoder

Godt hundefoder er naturligt hundefoder. Biologisk set er hunde kødædere og vant til at fange deres egen mad i naturen. Det perfekte foder skal derfor mime denne naturlige føde. Hos Nature Care Trade ved vi, at hunden er menneskets bedste ven, og derfor fortjener den også det rette foder, der både gør den glad og sund. Vi har gjort det til vores opgave, at forhandle velsmagende, godt hundefoder, produceret ud fra hundens naturlige behov.

De bedste mærker på markedet

Vi har undersøgt markedet for hundefoder grundigt, og er kommet frem til to mærker, som vi mener opfylder alle krav, og som vi kan stå 100% inde for. Her taler vi om Acana og Orijen.

Orijen producerer deres kvalitetsfoder af friske, regionale råvarer fra Canada, hvor de har deres eget køkken. Det specielle ved Orijen er, at alle deres produkter er fri for korn, men til gengæld er de rige på protein. Udover almindeligt hundefoder sælger vi også godbidder fra Orijen. De lækre hapsere er frysetørrede og består udelukkende af kød, så de har en skøn smag, som din hund vil være helt vild med.

Råd og vejledning om hundefoder

Er du stadig i tvivl om, hvilket foder du skal vælge, står vi altid klar med råd og vejledning hos Nature Care Trade. Vi elsker hunde, og vi vil med glæde hjælpe dig med at sammensætte en kostplan til din bedste ven. Udover hundefoder sælger vi også kattemad, og dyreartikler som fx kurve, legetøj, pelsshampoo med mere. Kontakt os i dag for mere information.

<br>