Enorm forskel på kvaliteten af kattemad

Du ville aldrig selv spise det samme, kedelige dåsemad dag ud og dag ind, så hvorfor skal din kat? Som katteejer er det dit job at sørge for, at din kat er velernæret og tilfreds, men det er faktisk ikke helt så let, som mange tror. Der er nemlig enorm forskel på kvaliteten af kattemad, og du bør derfor tænke dig om to gange, før du bare tager det første og det bedste på hylden i supermarkedet.

Din kats naturlige kost

Fra naturens side er din kat en kødæder. Derfor skal den kattemad, du serverer, stemme overens med dette. Biologisk korrekt kattemad indeholder ikke et væld af tilsætningsstoffer, men består primært af kød og proteiner. Der er som sagt stor forskel på kvaliteten af kattemad - fra smågiftig, halvkedelig fabriksproduceret dåsemad til specialfoder fremstillet på dyrenes præmisser. Er du i tvivl om, hvilket foder du skal vælge, er det en god idé at søge råd hos en ekspert.

Miljøvenligt kattefoder

Hos Nature Care Trade er vi sikre på, at du holder meget af din kat, og derfor ønsker du også at gøre noget særligt for den. Et ordentligt foder er forudsætningen for en sund og glad kat, og derfor har vi gjort det til vores opgave at sælge naturligt og miljøvenligt kattefoder og katteartikler. Vi forhandler mærkerne Orijen og Acana, der stiller høje krav til produktionen af og indholdet i kattefoderet. Begge mærker tager hensyn til kattens oprindelige natur og foderet indeholder derfor det, der svarer til hvis katten jagede sit eget bytte ude i naturen.

Hvad skal jeg vælge?

Med så store forskelle på kvaliteten af kattemad anbefaler vi, at du vælger din kattemad blandt en af vores miljøvenlige forhandlere.

Orijen fremstiller bl.a. foderet “Orijen Cat & Kitten”, der er spækket med naturligt protein. Med kattefoder fra Orijen kan du være sikker på, at der er tale om ordentlige råvarer. De sørger nemlig selv for al produktion i deres køkken i Alberta, Canada.

Acana fremstiller bl.a. foderet Grasslands, der er fremstillet af græsfodret kød. Derudover sælger de også Pacifica, Ranchlands og Wild Prairie.

Råd og vejledning

Har du brug for yderligere vejledningen til at gennemskue den forskel der er på kvaliteten af kattemad, så er du altid velkommen til at kontakte os hos Nature Care Trade.