Derfor skal dit kæledyr spise Acana foder

Hvorfor skal dit kæledyr spise Acana foder, spørger du? Svaret er simpelt. Hvis du ønsker, at give din hund en sund, naturlig kost, der er fremstillet ud fra dyrets biologiske behov, er foder fra Acana det helt rigtige valg. Det ved vi hos Nature Care Trade og vi deler gerne ud af vores viden om kæledyrsfoder, så læs med her og blive klogere på hvordan du kan sikre din hund eller kats gode helbred.

Hvad skal man vide i forhold til kæledyrsfoder?

Det vigtigste at vide om kæledyrsfoder er, at din hund eller kat har meget forskellige behov fra dig selv. Hunde og katte er oprindeligt vant til at leve og jage i naturen. De er kødædere og har derfor i højere grad brug for protein end for fx korn og grøntsager. Deres kost skal være naturlig og fri for unødvendige tilsætningsstoffer.

Hvad er Acana foder?

Acana er en prisvindende canadisk foderproducent, der i over et kvart århundrede har fremstillet biologisk korrekt hunde- og kattemad. Deres vision er, udelukkende at producere af friske, regionale råvarer, som de tilbereder i deres egne køkkener i Alberta, Canada. Alt foder er rigt på protein, fordi det indeholder store mængder kød og begrænsede kulhydrater. Det er altså så tæt på dyrets naturlige foder som muligt.

Acana produkter

Hos Nature Care Trade forhandler vi et stort sortiment af Acana produkter, både hundemad og kattemad. Vi har foder til dyr i alle stadier af deres liv og til forskellige behov og smagsønsker. Acana laver bl.a. Puppy & Junior til yngre hunde, Senior Dog til ældre hunde, Classic Prairie Poultry, der består af frilandskylling og kalkun og Classic Wild Coast der indeholder bæredygtige, vildtfangede fisk. Til katte er der bl.a. Grasslands og Ranchlands, som indeholder henholdsvis græsfodret kød og angus okse.

Køb Acana foder

Er du blevet overtalt, og har du lyst til at investere i Acana foder til dit kæledyr, er du altid velkommen til at kigge i vores webshop. Vi sender dine valgte produkter med GLS, og du har 14 dages fuld returret på dine køb. Får du ikke svar på dine spørgsmål på vores hjemmeside, er du også velkommen til at kontakte Nature Care Trade for råd og vejledning.