Nyheder og Info

Derfor skal dit kæledyr spise Acana foder

Hvorfor skal dit kæledyr spise Acana foder, spørger du? Svaret er simpelt. Hvis du ønsker, at give din hund en sund, naturlig kost, der er fremstillet ud fra dyrets biologiske behov, er foder fra Acana det helt rigtige valg. Det ved vi hos Nature Care Trade og vi deler gerne ud af vores viden om kæledyrsfoder, så læs med her og blive klogere på hvordan du kan sikre din hund eller kats gode helbred.

Klik her og læs mere

 


Enorm forskel på kvaliteten af kattemad

Du ville aldrig selv spise det samme, kedelige dåsemad dag ud og dag ind, så hvorfor skal din kat? Som katteejer er det dit job at sørge for, at din kat er velernæret og tilfreds, men det er faktisk ikke helt så let, som mange tror. Der er nemlig enorm forskel på kvaliteten af kattemad, og du bør derfor tænke dig om to gange, før du bare tager det første og det bedste på hylden i supermarkedet.

Klik her og læs mere

 


Hvad er godt hundefoder?

Er du i tvivl om, hvorvidt du giver din hund det rette foder? Som hundeejer kan det være svært at afgøre om ens hund får alt, hvad den har behov for gennem sit foder. At den ikke er for tyk eller for tynd betyder nemlig ikke nødvendigvis, at den er sund indvendigt. Vil du vide hvad godt hundefoder er, så læs med her, hvor vi hos Nature Care Trade kommer med vores bedste anbefalinger.

Klik her og læs mere